Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu yangın kapısı olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan mualla başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara reva şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Mafevkda önem saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve gökyüzü koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum üzere mevsuk malzemelerden dokumalır.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page