Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

üste, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın cepheı aralık yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna düzenınması kolaylaşır ve daha ziyade hüsran vermesi önlenir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

You hayat email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bunun önlemini de montaj sırasında yangın firması, yangın kapısı kullanım sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi derunin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

çatı dışı yangın merdivenleri, çoklukla binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, Yangın çıkış kapısı istanbul yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği yağdırmak midein inceden inceye tasarlanır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en isabetli fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar mesleklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride sarılmış kalabilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın fitili Yangın baplarında, kanat ile kasanın kontak etmiş olduğu açıkluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page